Искаш ли да се научиш да програмираш ?

Ако четеш това, значи имаш всичко необходимо да започнеш. Това е курс по програмиране с JavaScript. При нас ще научиш основите на програмирането с JavaScript. Ще разбереш различните особености на езика, структурирането и създаването на програмен код.Курсът ще се фокусира както върху теоретични, така и върху практическите аспекти на програмирането в уеб браузър.

След успешно завършване на курса, ще имаш достатъчно познания как да програмираш на JavaScript, как да създаваш свои проекти и как да боравиш с допълнителни библиотеки.

Мартин е дизайнер и софтуерен ентусиаст, който работи и живее в София. Вниманието му към детайла и педантичността са част от неговото работно ежедневие. Той е постоянно нащрек за нови технологии и начини, по които да се възползва от възможностите им, поддържащ нивото на работата си на ръба на технологичните възможности.Към момента той е Web архитект ръководещ няколко екипа работещи с мобилни технологии и web обхващащи пълната гама от устройва, които се свързват с интернет.

Банер снимката е под GNU лиценз съдържаща се в jstips репозиторито на Joel Lovera